CENTAR ZA DUHOVNI RAZVOJ BRAHMA KUMARIS | Tel: 01 2339 248 |

Povlačenje (retreat)

Jeste li ikada poželjeli da vrijeme uspori kako biste ga sustigli? Ili da Zemlja načas zastane kako biste sišli? Jeste li možda poželjeli pronaći dublji smisaoživota? Ako jeste, vjerojatno vam je potrebno duhovno povlačenje.  

Što vam sad prolazi kroz um? “Ne mogu na dva tjedna, pa čak ni na tjedan, napustiti posao, obitelj ili prijatelje”?

Nema problema! Jer kod duhovnog povlačenja naglasak nije na kvantiteti nego na kvaliteti provedenog vremena. I vikend je dovoljan za popuštanje napetosti, opuštanje uma i uzdizanje duha.

Što je duhovno povlačenje?

Duhovno povlačenje ne znači bježanje od bilo čega, nego vraćanje sebi, povlačenje iz svakodnevice i izvanjskog svijeta kako biste se prepustilisvom unutarnjem bogatstvu te umjesto s drugima proveli vrijeme sa sobom i otkrili vječne istine koje često prekrije svakodnevna rutina.

Vrijeme je za jačanje i poticanje vlastite snage.

Duhovno povlačenje znači tišinu, i to duboku tišinu i smirenost uma jednako koliko i jezika; smirenost duha koliko i tijela.

Tišina i smirenost omogućuju da se udaljite od vreve činjenja i ponovno priviknete na bivanje. Jer najdublji dio vašeg bića, duša, tiha je i mirna. Mir i spokojstvo koje tražite je u vama – samo ste zaboravili kako ih doživjeti.

Duhovno povlačenje – dobrobiti

Duhovno povlačenje može vam pomoći da ponovno otkrijete i razvijete duhovnu svjesnost. Kada iskusite takvu višu svijest, kada naučite ponovno se povezati sa svojim vječnim ja, osvježeni i s novim stavom vraćate se u životnu vrevu.

Pronaći ćete novu svrhu života i novi način na koji se možete povezati s drugima i svijetom.  

Duhovna povlačenja u Hrvatskoj održala su se do sada 9 godina za redom na prelijepim mjestima jadranske obale.

English: Retreat 2013
CROATIAN RETREAT 30th May- 2nd June 2013with Anthony Strano “It’s time to become an angel” In a subtle atmosphere of pure thoughts we can feel the power
Pročitajte dalje
Galerija-Retreat 2010.
Pročitajte dalje
Uvidi s Retreata 2010.
DUHOVNI SEMINAR / RETREAT NA IŽU 2010. – GEOFF MARLOW Samotransformacijom do transformacije svijeta Mi ne vidimo stvari onakve kakve
Pročitajte dalje
Uvidi s Retreata 2012.
Denise Lawrence ISCJELJIVANJE SEBE OD STARE I SKORIJE PROŠLOSTI Kad netko povrijedi drugog – povrijedi sebe i povrijedi drugu osobu.
Pročitajte dalje
Retreat – povlačenje
Povlačenje (retreat) Jeste li ikada poželjeli da vrijeme uspori kako biste ga sustigli? Ili da Zemlja načas zastane kako biste
Pročitajte dalje
Close Menu