CENTAR ZA DUHOVNI RAZVOJ BRAHMA KUMARIS | Tel: 01 2339 248 |

Temelj osobnog zadovoljstva i uspjeha na svim područjima života predstavlja znanje o sebi. Život temeljen na poznavanju svoje svrhe i vrijednosti život je ispunjenosti, radosti i samoostvarenja. Cilj ovog selfmanaging programa, kojim se započinje rad na postizanju stabilnosti u obiteljskom, poslovnom i osobnom životu,  ponajprije je probuditi svjesnost o sretnom i svrhovitom životu. Tečaj samovodstva omogućuje da se približite istini o sebi te da procijenite i razvijete sposobnosti samovodstva, jer jedino kada znamo upravljati svojim potencijalima, možemo voditi druge i pomagati im.

Tečaj će vam omogućiti da bolje razumijete svoje jedinstvene unutarnje vrijednosti i uvidite svoju svrhu, a kako biste osvijetlili i osmislili svoju budućnost, pomoći će vam u kreiranju i konkretiziranju vizije, tj. vašeg idealnog stanja.

Fokusirat ćete se i na idući korak u svom životu – u obitelji, karijeri, partnerstvu, studiju ili zdravlju. Promišljajući o postojećim i mogućim preprekama u ostvarenju te vizije, stvorit će se realistični temelji za primjenu tih uvida u praktičnom životu.

Pet koraka samousmjeravanja kroz koje ćemo proći su:

·       Položaj odvojenog promatrača

·       Otkrivanje unutarnjih vrijednosti

·       Svrha života

·       Kreiranje vizije

·       Osnaživanje i održavanje smjera 

Close Menu