Brahma Kumaris Croatia

Kako postići izvrsnost u životu

Excellence in life

Holistička izvrsnost je život u ravnoteži s cjelokupnom stvarnošću. Karakterizira je osjećaj mira i sklada sa svime jer smo postigli temeljni osjećaj unutrašnjeg mira i povjerenja u ljubav u kojoj živimo i koja jesmo. Živjeti iz izvora vlastitog postojanja – postati svjesni i pronaći užitak i radost u onome što jesmo – vrata su prema holističkoj izvrsnosti.

Na ovom besplatnom predavanju pokušat ćemo odgovoriti na pitanja poput što je smisao života, kako postići holističku izvrsnost te vam otkriti 10 savjeta da biste je ostvarili.

Četvrtak, 15.06.2023.

u 18.30 sati

hub385logo_versions

Petračićeva 6 (ulaz sa Žajine ulice), Zagreb

Prijave obavezne: zagreb@hr.brahmakumaris.org

Bharatbhai 2

Bharat Bhushan je međunarodni motivacijski govornik, održao je predavanja u više od 40 zemalja širom svijeta sa temama koje se odnose na ljudske vrijednosti, moralnost, samorazvoj i upravljanje stresom. Bavi se Raja Yoga meditacijom više od 40 godina te je posvetio svoj život vlastitoj preobrazbi i služenju čovječanstva.

Direktor je Gyan Mansarovar akademije u Panipatu, nacionalni je koordinator znanstveno – inženjerskog krila Brahma Kumarisa, glavni koordinator podzone Panipat (brine o 50 BK Centara) te predsjednik Dadi Janki Positive Health care Centre Society.